Aktualitások

PÜNKÖSDI NYITVA TARTÁS | SCITEC NUTRITION BOLTUNK NYITVA TARTÁSA | nyitva tartási idő meghosszabbítása 20:00 óráig | Órarend változás: Kezdődnek a csoportos foglalkozások! | Korona Vírus tájékoztatás és megelőző intézkedések

PÜNKÖSDI NYITVA TARTÁS

Június 1-én (hétfő) 8:00-tól 14:00-ig leszünk nyitva.

SCITEC NUTRITION BOLTUNK NYITVA TARTÁSA

10:00 és 18:00 óra között várjuk kedves vásárlóinkat a Rózsadomb Center 2. emeletén található szaküzletünkben (a zöldésgessel szemben). 
Válogass kedvedre és kérdezz, szakértő eladóink szívesen segítenek tanácsaikkal a megfelelő termékek választásában!

- Táplálékkiegészítők
- Vitaminok
- Edzés előtti formulák
- Fogyást elősegítő készítmények
- Shakerek és kulacsok
- Ruházati termékek

 

nyitva tartási idő meghosszabbítása 20:00 óráig

Kedves Vendégeink, május 18-tól (hétfő) meghosszabbítjuk a nyitva tartásunkat, 6:00 és 20:00-óra köztötti időtartamban. 

Járványügyi megfontolásokból a  Finn szauna egyenlőre nem üzemel, csak az egyszemélyes infra kabin használható !

ÁTMENETI NYITVA TARTÁS:

hétköznap 6:00 és 20:00 óra 
hétvégén 8:00 - 18:00 óra közé korlátozódik. Változott a Scitec Nutrition Bolt NYITVA TARTÁSA is!

Visszaáll azeredeti, 10:00 és 18:00 óra közötti nyitva tartás a Rózsadomb Center 2. emeletén található szaküzletünkben. (a zöldésgessel szemben). 
V
árjuk kedves vásárlóinkat! Szakértő eladóink szívesen segítenek tanácsaikkal a megfelelő termékek választásában: Vitaminok, táplálékkiegészítők, edzés előtti formulák, 
fogyást elősegítő készítmények, shakerek és kulacsok, ruházati termékek.


MINDENKI VIGYÁZZON MAGÁRA!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MÉG TÖBB TÜRELMET KÍVÁNUNK...

Órarend változás: Kezdődnek a csoportos foglalkozások!

Kedves Vendégeink! Az ébredező igényeknek eleget téve május 11-től néhény csoportos órát (aerobic, BOX ) visszavezetünk az órarendbe. Egyenlőre a korábbiaktól eltérő időpontokban, hétfőn-szerdán-pénteken 18:00-órai, illetve kedd-csütörtök 9:00-órai kezdéssel. Ha az időjárás engedi, akár a teraszon, gyönyörű kilátás melett lehet részt venni a foglalkozásokon.  A további foglalkozások (TRX-PLANCHE-SPINNING-GERINCTORNA-ANTIGRAVITY)  visszavezetése az igények folyamatos növekedésének függvényében fog megtörténni. 
A csoportos foglalkozásokra megváltott bérletek érvényességét március 16-tól, befagyasztjuk, vagyis a remélt mielőbbi  újrakezdés után felhasználhatók lesznek a maradék alkalmak.

MINDENKI VIGYÁZZON MAGÁRA!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MÉG TÖBB TÜRELMET KÍVÁNUNK...Korona Vírus tájékoztatás és megelőző intézkedések

A megszokott nyitva tartás mellett, a kormány 2020. március 11-i felhívásának megfelelő higiéniai feltételekkel és szabályok betartásával várjuk vendégeinket!
A személyzetünk, a recepciósaink és az edzőink, felelősségteljesen végzik munkájukat és betartják a megelőzéssel kapcsolatos óvintézkedéseket.


Ezúton szeretnénk Titeket is megkérni, hogy a közösségünk és a saját egészségetek érdekében fokozottan figyeljetek oda a következőkre:

 • Külföldi tartózkodás után, kérünk, hogy lehetőség szerint legalább 2 hétig ne látogasd termünket!
 • Kérjük akkor se látogasd a termet, ha a Korna Vírus bármelyik tünetét tapasztalod magadon!
 • A terembe érkezéskor mindig mossatok kezet, meleg szappanos vízzel (20 - 40 másodpercig), ehhez használjátok a kihelyezett fertőtlenítő hatású kézmosó szappanokat!
 • A teremben lévő gépeket, berendezéseket és az edzés során használt (kézi súly, matrac, jóga szőnyeg, fitball labda, gumikötelek és egyéb) eszközöket minden esetben fertőtlenítsétek (a kihelyezett fertőtlenítő szerekkel), használat előtt és után!
 • Használjatok törölközőt! Ha otthon felejtenéd, kérj a recepción!
 • Lehetőleg kerüld a testi kontaktust edzőtársaiddal! A kézfogás helyett -átmenetileg- használjuk az udvarias integetést, fejhajtást, biccentést és a szóbeli üdvözlést.
 • Köhögést és tüsszentést papírzsebkendőbe végezd, és utána dobd a szemetesbe.
 • Időközönként dörzsöld át kezeidet az állványokra kihelyezett automata adagolású kézfertőtlenítő szerrel.
 • És a legfontosabb, hogy őrizzétek meg a nyugalmatokat! Ha a megfázás tüneteit tapasztalod magadon, kérjük szintén ne látogasd a termünket!


A fertőzés megelőzése érdekében az alábbi intézkedések és lépések történtek a Korona Fitnessben:

 • Alkoholos kéz- és felület fertőtlenítők vannak a WC-ékben.
 • Jézmosóink fertőtlenítő hatású, folyékony szappannal vannak feltöltve, és azok használatához magyar és angol nyelvű tájékoztatót is mellékeltünk.
 • Kihelyzetünk kézfertőtlenítő állványokat a teremben, hogy azok használatával még több helyen tudjuk biztosítani a fertőtlenítés lehetőségét.
 • Minden törölközőnk forró vízzel és megfelelő mosószeres tisztítás után kerül használatra.
 • A takarítás során is fertőtlenítő hatású tisztítószereket használunk.
FONTOS TUDNI, hogy a lipid réteggel körbevont vírust egy alapos, szappanos, melegvizes kézmosás is eltávolítja és hatástalanítja, megakadályozva a fertőzés lehetőségét. Nézzétek meg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Epidemiológiai Tanszékének edukációs videóját a helyes kézmosás lépéseiről és a kézfertőtlenítő folyadék használatáról.

A mostani járványért a COVID-19, azaz a Korona Vírus SARS-Co V-2 (fajához tartozó, azon belül a Corona virid AE család, 4. csoportjába, tartozó pozitív szálú ssRNS) vírus a felelős. Jelenleg még nem létezik hatékony vakcina az új koronavírus-fertőzés ellen (a nagy vakcinagyártók már fejlesztik a védőoltást), de a hagyományos védekezési módszerekkel, alapvető higiéniai szabályok betartásával, gyakori kézmosással, fertőtlenítőszerek használatával, és gyanú esetén indokolt önkéntes elkülönüléssel (pl. betegekkel történt érintkezés, a betegséggel érintett területen való megfordulás esetén) megelőzhető, illetve elkerülhető a fertőzés veszélye. Érdemes megnézni Győrfi Pál (az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének) tájékoztatóját a lehetséges óvintézkedésekről a Magyarország Kormánya hivatalos videó csatornáján.

A megfelelően tájékozódás érdekében az aktuális helyzettel kapcsolatban minden, a kormánytól és a hivatalos szervektől érkező tájékoztatást elolvasunk és figyelembe veszünk. A maximális elővigyázatosság mellett, ennek megfelelően járunk el és fokozott figyelmet fektetünk a tisztasági körülmények és a fertőtlenítés betartására.

Bármilyen kérdés, észrevétel esetén forduljatok hozzánk, a legjobb tudásunk szerint igyekszünk megválaszolni és megoldani a felmerült helyzetet!

Célunk, hogy közösen a vendégeinkkel, odafigyelve egymásra és együttműködve veletek továbbra is biztosíthassuk a megfelelő és biztonságos körülményeket az edzésekhez és betartsunk minden előírást. Vigyázzunk egymásra és az egészségünkre!

Korona Fitness Vezetőség