Csoportos óráink

FIT KID gyerekeknek
BOX

Csoportos óratartóink

Farkas-Szabó Imola
Zibrinyi Éva
Szabó Gyöngyvér
Farkas-Szabó Imola

Farkas-Szabó Imola - Jóga

A II. kerületi KORONA JÓGA STÚDIÓBAN 2021. nyarán kezdtem jógát tartani. 
A jóga nekem gyógyszer, terápia, töltődés, öröm, nyugalom és sorolhatnám még sokáig… 8 éve kezdődött ez a kapcsolat, azonnal éreztem, hogy magával ragad ez a mozgásforma és azóta fogva tart!
Az óra tartás, a vendégek jelenléte és energiája további élmény nyújt nekem melyből újabb és újabb inspirációt kapok az óráimhoz!
A tanfolyamokon melyeket végeztem hatha jógát és flow irányzatot tanultam. Szeretem az órákon a hatha jóga ászanáit egymásba fonódva -flow-ban- tartani éppen az óra erősségéhez illetve “témájához” igazítva!
A yin órákon pedig lassú , hosszan kitartott pózokkal nyújtjuk a test izmait egészen a kötőszövet szintjéig szigorúan a légzéssel harmóniában!
Szeretettel várok mindenkit a II. kerületi jóga stúdióban az óráimon aki szívesen megismerkedne a jógával!

FIT KID gyerekeknek

A foglalkozásokon gyermek versenyzők felkészítése történik, fitnesz sportágban. A Korona Fitness csak a helyszint biztosítja az edzésekre. Az érdeklődők további információt a FITKID.hu oldalon illetve Borsányi Petrától kaphatnak. Tel: 30-658-9265. petrafit@gmail.com


 

BOX

Az ökölvívás harmonikusan fejleszti a testet, növeli a gyorsaságot, állóképességet, mozgáskoordinációt, ügyességet. Fejleszti a gyors felismerést, döntést, gondolkodást. 
Fegyelemre, önuralomra, bátorságra nevel, segíti az önkontroll, az önuralom, a kitartás, a küzdőképesség kifejlődését. 
Angliában tudatosan alkalmazzák a testnevelésben 10 éves kortól egészen  a felsőfokú képzésig. 

Ajánljuk kezdőknek, haladóknak, lányoknak és fiúknak.